Content not translated?
Try autotranslate

Vinterscenen

7 - 9 februar 2020

NYHETER

Underskogen

16 januar står 15 unge forfattere fra forfatterstudiet i Bø på Friteatrets scene, hvor de fremfører egne, rykende ferske tekster. Her er alle genre og stilarter representert: lyrikk, knekkprosa, romanutdrag og korttekster. Og hvem vet, kanskje finnes noen av landets nye, litterære stemmer blant dem?

Read more

Verksted med forfatterstudentene

6 – 17 januar har Grenland Friteater dramatikk verksted med 16 forfatterstudenter fra Universitetet i Bø. De skal skrive hvert sitt stykke, som så blir testet på gulvet av skuespillere og regissører ved teatret. her er fra Dagne Omlands stykke “Den firkantede død”

Read more

Stedsans i selskap med Aker Brygge og Nidarosdomen i ny kåring: 

Det velrenommerte tidsskriftet Byggekunst har laget en kanon for norsk landskapsarkitektur fra 1969 til 2019. For 2005 har fagjuryen valgt suksessen Stedsans.

Read more

Shows

18. January

Da New Age kom til Bygda

Spiller i Oslo 18 januar! Anne-Sophie Erichsen har regi på Da New Age kom til bygda, en forestilling som fokuserer på spørsmålene omkring frihet/grenser, fordommer, kollektivisme og individualisering, med utgangspunkt i alternativbevegelsens framvekst.

Read more
1. February - 18. April

Bikuben

Spilles på Teater Ibsen i Skien 1 – 6 februar! I nært og sprell levende samspill med barna dikter Lars Vik fram en fengslende historie om en bonde – og biene hans. Publikum er altså med å bestemme innholdet i fortellingen.

Read more
9. June - 19. June

Herøya 1943

Herøya 1943 tells the story of the deadly US bomb attack on July 24, 1943 and the events leading up to it.

Read more

 

Festivalpass her

Med festivalpass kommer du inn på alle arrangementer, men OBS! du må ta ut billett på forhånd ved å maile til wendy.aasland@grenlandfriteater.com