Content not translated?
Try autotranslate

Gjestespill i Spania

Grenland Friteater is touring the south of Spain i november/december with No Doctor for the Dead, workshops and work demonstrations

Tickets

  • Friday 29. November
    La Oficina,AlmeriaBuy
  • Saturday 30. November
    La Oficina,AlmeriaBuy

Om forestillingen

Grenland Friteater (GF) gjester tre spanske byer. Teateret skal spille Ingen doktor for dei daude i Malaga. Dette er en forestilling basert på tekster av Georg Johannesen. I Almeria og Sevilla skal vi holde kurs og vise arbeidsdemonstrasjonen Bråk og Tausheit

Vertskapet er lokale scenekunstnere knyttet til det internasjonale nettverket for kvinner, the Magdalena project.

En av arrangørene, Giulia Esposito, var på residens på Friteateret i august i år. Hun er invitert tilbake til GFs festival Vinterscenen i februar 2020.

Grenland Friteater har et stort repertoar av forestillinger og arbeidsdemonstrasjoner som turnerer i både engelsk og spansk språkdrakt. Vi er ganske alene som norsk gruppe i å spille på spansk. Dette setter oss i kontakt med et stort nettverk som mange andre norske kompanier ikke kjenner.

Det er svært dårlige økonomiske kår for frie scenekunstnere i Spania Våre to arrangører er unge kvinnelige kunstnere som driver egne teatre. Derfor er det ekstra gledelig at vi har fått reisestøtte fra Danse og teatersentrum/ Utenriksdepartementet til denne turneen. 

 

Foto: Hans Petter Eliassen

Link til Malaga

Link til Sevilla