Content not translated?
Try autotranslate

Vinterscenen

En helg med konferanse, forestillinger, arbeidsvisninger, konsert, installasjoner, fest! mat og mye mer. 
Velkommen til Vinterscenen 2020           

 7.- 9. februar.

 

Kjøp billett

 

Forestillinger
7. Februar

Scenekunst strategier for framtida

Dagskonferanse –
Scenekunststrategier for framtida
et helhetlig blikk på scenekunsten?
Innledere: kulturminister Trine Skei Grande og professor Anne-Britt Gran. Arrangeres i samarbeid med Danse- og Teatersentrum.

Les mer
7. Februar

Mitt liv som Mann

Av og med Geddy Aniksdal
Kjære tilskuar! Dette er forteljinga mi om barndom på Hermansverk hjå Besta, skulegang og oppvekst på Årdalstangen, arbeidsliv på syfabrikk i Bergen,so til Oslo med utdanning, gateteater og kvinnekamp.

Les mer
7. Februar

BADMAN by T.I.T.S.

URPREMIERE! Badman inviterer deg til en forskrudd feiring av virilitet og nye visjoner for fremtidens mann. La oss knuse sjarmen hans. 

Les mer
7. Februar

Karawane: Alt vi gjør er forgjeves (eller ikke)

Alt vi gjør er forgjeves (eller ikke) er et sjangeroverskridende, musikalsk, visuelt, teatralt, filmatisk og lydmalende verk. Det handler om mennesker i drift. Om flukt, ensomhet og fragmentering i globaliseringens tidsalder.

Les mer
8. Februar

Maritea Dæhlin: I WANT TO BE TRADITIONAL

URPREMIERE! Soloforestilling som utforsker temaer som tilhørighet og identitet og vårt behov for å definere både andre og oss selv.  

Les mer
8. Februar

Lesning fra OKKUPASJONENS FANGER

Regi av Marius Kolbenstvedt, MOTforestillinger. Dokumentarteaterstykket “OKKUPASJONENS FANGER” skrevet av Einat Weizman i samarbeid med politiske fanger bryter et tabu i det israelske samfunnet ved å gi stemme til de mest bortgjemte av alle ofrene for Israels okkupasjon

Les mer
8. Februar

Texture and Movement Sound/ Words/ Bodies – Edwin Cabascango

Forestillingen er basert på tanken til musikeren Tony Oxley om at “musikken starter fra stillheten”. Om ungdom, identitet og kommunikasjon.

Les mer
8. Februar

Impure Company: The Dead Live On in Our Dreams

Uforutsigbar solo av og med Hooman Sharifi.  Formatet er inspirert fra persisk historiefortelling.

Les mer
8. Februar

Bingo BAR charter edition

Bingo BAR er det sorte får i Bingo-familien og skal gi deg en sosial og larmende opplevelse utover det sedvanlige. Dette er et varieteshow som møter livemusikk som møter bingo på Karjolen Pub. Gjør deg klar til bingocharterfest hvor vi forvandler Karjolen om til Granca!

Les mer
9. Februar

Sagliocco Ensemble: To Ord!

Guandaline Sagliocco, som nettopp vant prisen Gulljerven! …et til fingerspissene gjennomført skuespillerhåndverk…. nesten Beckettsk, absurd, eksistensielt uttrykk…I

Les mer
8. Februar

Arbeids visninger lørdag

Forestillingsarbeide i prosess. Hvilke prosjekter er underveis? Vi får smakebiter av morgendagens forestillinger og samtaler med kunstnerne bak.

Les mer
9. Februar

Arbeidsvisninger og kunstner samtaler søndag

Forestillingsarbeide i prosess. Hvilke prosjekter er underveis? Vi får smakebiter av morgendagens forestillinger og samtaler med kunstnerne bak.

Les mer
7. Februar - 8. Februar

Holy Ghost House

ADG -Armageddon Deconstruction Group – vil gestalte rommene i avdøde Fru Svendsens hus som tidsrom tilhørende en annen, ennå forseglet tid, i en adskilt virkelighet…

Les mer