Content not translated?
Try autotranslate

Scene! Art

Sarah Bonnard has bought a package on the internett: How to create your own performance in 45 minutes! That is exactly what she does. Guandaline Sagliocco is brilliant!

Tickets

Om forestillingen

20141201-sagliocco-0493-webDen dype fasinasjonen for teatrets mysterier og forførende magi har nå ført Guandaline Sagliocco ut på en ny kreativ reise ”Scene ! Art”, den siste i triologien med ”Voff ! Art” og ”Tone ! Art”. En forestilling som viser noe av prosessen bak det å lage en forestilling gjennom Saglioccos gjenkjennbare lekende grunntone!

Sara Bonnard har funnet lykken og skal endelig få oppfylt drømmen … å sette opp sin egen forestilling på en teaterscene.
Hun bestiller en komplett pakke på nettet som inneholder en flatpakket scenografi, rekvisitter, kostyme og en “radio” med instruksjoner. Hun er glad og takknemlig for publikum som har kommet for å delta i hennes forsøk. Og nesten uten å være klar over det selv, har hun skapt kimen til en fabelaktig fortelling om kongen, tjenestepiken og det merkelige lille monsteret som bor på palasset med de lange gangene, de mørke hemmelighetene og de magiske speilene.

Scene ! Art hadde premiere i desember 2014. Forestillingen har turnert mye i DKS, og i Frankrike, blant annet Internasjonal barne- og ungdomsteater festival Momix, Nasjonal scene Les Treize Arches i Brive og Louvre museum.

Grenland Friteater har samarbeidet tett med Sagliocco Ensemble gjennom mange år. Scene Art! er en coproduksjon mellom de to teatrene. 

Premiere på Showbox festivalen i Oslo 3 desember 2014

PROSJEKTANSVARLIG, SKUESPILLER: Guandaline Sagliocco

REGI: Anne-Sophie Erichsen

MUSIKALSK REGI, LYDDESIGN: Nadine Esteve

SCENOGRAFI, KOSTYME: Silje Steinsvik

LYSDESIGN: Jean Vincent Kerebel og Trym Sigurdsen

TEKNIKERE: Hans Petter Henriksen og Trym Sigurdsen

DIV. SMARTE TEKNISKE LØSNINGER: Einar Ottestad og Agnar Ribe

STEMME: Tor Arne Ursin (på fransk: Jean Vincent Kerebel)

FOTO: Dag Jenssen, Hans Petter Eliassen

Takk til Fredrik Brattberg for inspirerende innspill.

Forestillingen er oversatt til fransk og har vært på flere turnéer i Frankrike 

Link til Sagliocco Ensemble