Content not translated?
Try autotranslate

I mørket på R.i.P.

En festival i festivalen! Med Duestien Top Boys, Chris Erichsen, Dahle & Løberg og
S V A R T E B O K A

Billetter

  • Fredag 11. Februar 2022
    21:00 / ,Sort og Blå sceneKjøp

Om forestillingen

Dahle & Løberg   

Dahle & Løberg utforsker komplekse lydlandskaper og spiller høy dronebasert støy. Basis er en blanding av akustiske lyder og elektronisk prosessering. Består av Henning Dahle og Tom Løberg. Løberg er også medlem av ensemblet Turbinstugu og duoen Two Limited sammen med Lasse Marhaug, og er i tillegg forfatter, kunstner, filmskaper. Henning har en utdannelse innen produktdesign og har deltatt med installasjoner i samarbeid med Knut Gundersen og Einar Ottestad på PIT og Høstpunkt-festivalen. Han spiller også rock i bandet dilldallholom. 

Chris Erichsen – Krigen er over 

Krigen er over 

Ingen vits å stå opp 

Handleturen er innstilt 

Dagslyset satt på vent… 

En vakker dag under den pandemiske unntakstilstanden fant Chris Erichsen seg selv midt i et ikke-planlagt soloprosjekt. Gitaristen fra The Aller Værste!, Ratataboo og scenekunstkompaniet Karawane, kommer nå ut av mørkerommet med et knippe sterke låter, basert på spoken word, det rivende, ruskende gitararbeidet han er kjent for og en masse annet som han ikke er fullt så kjent for. Han står aleine på scenen, iført rød Fender-gitar og et forhåndsinnspilt basiskomp som han har smidd sammen i mørke høstkvelder. 

Foto: Hans Petter Eliassen

Duestien Top Boys fra Nordre Bydel i Skien. Den dødelige rap-duoen skildrer livet fra Telemarks mest aktuelle bydel. Rap fra Telemark har aldri vært mer treffende og ekte.  

Foto: Marius Ystad

Bare gud kan tilgi når Snorre Sjønøst Henriksen og Christoffer D Dalen åpner  S V A R T E B O K A  nok en gang. Et hardwaretungt kaosmagi-rituale som musikalsk sett like gjerne låner fra doomer metal som Detroit techno. Forvent blytunge maskinbeats og skranglete Sovietsynther som får svettedråpene til å vibrere i tinningen.

En ny men allerede legendarisk duo med Snorre From Norway og BortiNatta       

Foto: Marius Ystad

Kvelden arrangeres i samarbeid med Rockeklubben R.i.P.