Content not translated?
Try autotranslate

Vinterscenen

En helg med konferanse, forestillinger, arbeidsvisninger, konsert, installasjoner, fest! mat og mye mer. 
Velkommen til Vinterscenen 2020           

 7.- 9. februar 2020

 

Kjøp billett

 

Se programmet dag for dag her

Forestillinger

Scenekunst strategier for framtida

et helhetlig blikk på scenekunsten? Konferansen arrangeres i samarbeid med Danse- og Teatersentrum.

Les mer

Mitt liv som Mann

Av og med Geddy Aniksdal
Kjære tilskuar! Dette er forteljinga mi om barndom på Hermansverk hjå Besta, skulegang og oppvekst på Årdalstangen, arbeidsliv på syfabrikk i Bergen,so til Oslo med utdanning, gateteater og kvinnekamp.

Les mer

BADMAN by T.I.T.S.

URPREMIERE! Badman inviterer deg til en forskrudd feiring av virilitet og nye visjoner for fremtidens mann. La oss knuse sjarmen hans. 

Les mer

Karawane: Alt vi gjør er forgjeves (eller ikke)

Alt vi gjør er forgjeves (eller ikke) er et sjangeroverskridende, musikalsk, visuelt, teatralt, filmatisk og lydmalende verk. Det handler om mennesker i drift. Om flukt, ensomhet og fragmentering i globaliseringens tidsalder.

Les mer

Maritea Dæhlin: I WANT TO BE TRADITIONAL

URPREMIERE! Soloforestilling som utforsker temaer som tilhørighet og identitet og vårt behov for å definere både andre og oss selv.  

Les mer

Lesning fra OKKUPASJONENS FANGER

Regi av Marius Kolbenstvedt, MOTforestillinger. Dokumentarteaterstykket “OKKUPASJONENS FANGER” skrevet av Einat Weizman i samarbeid med politiske fanger bryter et tabu i det israelske samfunnet ved å gi stemme til de mest bortgjemte av alle ofrene for Israels okkupasjon

Les mer

Texture and Movement Sound/ Words/ Bodies – Edwin Cabascango

Forestillingen er basert på tanken til musikeren Tony Oxley om at “musikken starter fra stillheten”. Om ungdom, identitet og kommunikasjon.

Les mer

Impure Company: The Dead Live On in Our Dreams

Det som var en «uforutsigbar solo av og med Hooman Sharifi» har, på uforutsigbart vis, vokst inn i et tett samarbeid på scenen med Camara Lundestad Joof. Den nye versjonen av forestillingen er helt fersk, utviklet av de to kunstnerne i fellesskap. Formatet er inspirert fra persisk historiefortelling.

Les mer

Bingo BAR charter edition

Bingo BAR er det sorte får i Bingo-familien og skal gi deg en sosial og larmende opplevelse utover det sedvanlige. Dette er et varieteshow som møter livemusikk som møter bingo på Karjolen Pub. Gjør deg klar til bingocharterfest hvor vi forvandler Karjolen om til Granca!

Les mer
17. Juni - 18. Juni

Sagliocco Ensemble: To Ord!

Guandaline Sagliocco, som nettopp vant prisen Gulljerven! …et til fingerspissene gjennomført skuespillerhåndverk…. nesten Beckettsk, absurd, eksistensielt uttrykk…I

Les mer

Arbeids visninger lørdag

Forestillingsarbeide i prosess. Hvilke prosjekter er underveis? Vi får smakebiter av morgendagens forestillinger og samtaler med kunstnerne bak.

Les mer

Arbeidsvisninger og kunstner samtaler søndag

Forestillingsarbeide i prosess. Hvilke prosjekter er underveis? Vi får smakebiter av morgendagens forestillinger og samtaler med kunstnerne bak.

Les mer

Holy Ghost House

ADG -Armageddon Deconstruction Group – vil gestalte rommene i Huken 7 som tidsrom tilhørende en annen, ennå forseglet tid, i en adskilt virkelighet…

Les mer