Content not translated?
Try autotranslate

Oktopuss-festivalen ’24

Hmm, skulle ønske at det var en heldags barneteater-happening et eller annet sted, lørdag den 5. oktober? Kanskje oppkalt etter et av de mest fascinerende og kuleste dyrene som finnes?
VEL, VEL, VEL!
Vi på Grenland Friteater er LØSNINGSORIENTERTE SKAPNINGER, og vi har akkurat en sånn festivaldag, akkurat den 5. oktober! Og den heter Oktopussfestival! Check, check og check!
Og for et program vi har! Og for noen priser! 5 forestillinger for barn i (nesten) alle aldre, samt et mystisk undervannsverksted som alle kan være med på mellom forestillingene! I teaterkafeen blir det saft og pølser til kidsa, og kaffe til foreldre og besteforeldre!
Vi har brettet og stappet prisene helt ned i en veldig liten nesten usynlig boks- så festivalpass for barn er kun 50,- og festivalpass for en voksen 150,- !
Foreløpig selger vi kun festivalpass (det lønner seg – for deg!). Etter hvert blir det mulig å kjøpe enkeltbilletter også!

OBS! Når du har kjøpt festivalpass, får du en e-post med lenker til å ta ut billetter til de ønskede forestillingene!

Tickets

Om forestillingen

Priser
Festivalpass: 50,- for barn og 150,- for voksne
PROGRAM
10:00                 Åpning av Oktopuss
10:00 – 16:00  Åpen kafé
10:00 – 15:00  Undervannsrommet
Ulike aktiviteter for store og små i pausene 
10:15   Teater Avvik : Bestevenner
Sjarmerende musikkteater om vennskap framført av to ustoppelige musikere, Tøddel og Tilde.
Med Henrik B. Larsen og Tobias Vik. Regi og manus: Lars Vik. Musikk av Guttorm Guttormsen. Fra 5 år  
11:30 og 12:00  Gunn Inger Aareskjold : Prinsessa på fjerten
En dronning er så fin på det at hun nekter prinsessaå fjerte. Da blir prinsessa veldig rar. Ansiktet blir rødt, og kroppen stor som en ballong. Heldigvis kommer det en fe med en magisk fjerteknapp! En gøyal historie med rampete rim og rablende regler.
12:00  Hått sa’ru?
Ei musikalsk forestilling som tar for seg dialektbruk i fleire former. Musikk og tekst er originalskrive og jobba fram av dei tre medlemmane i gruppa; Stian Dalen (gitar, vokal), Anders Hefre (piano, vokal og Jostein Rørmark (trommer, vokal). I forestillinga er publikum svært medverkande og lærer dialektord gjennom song, rytme og rørsler. Frå 6 år.
13:00 og 14:00  Mini-Rim-Rytme-Maskin
Mange små poetar og ei musikkmaskin – saman lagar dei både rytmer og rim! Med forteljing og song lærer barana om rim og rytme av slampoetene Martine Johansen og Marija Bliznac og musiker Tuva Eid. 6-9 åt.
15:00  Lars Vik : Fritjof Fomlesen
Lars Viks klassiske antihelt åpner sitt Hjelperservicekontor. Det viser seg at han trenger hjelp – av publikum!
 
For de minste er det et arrangement på Ælvespeilet kl 12.00, Mini Afrika
https://www.elvespeilet.no/Program/1211//mini-afrika