Content not translated?
Try autotranslate

Solvitur Ambulando 

Solvitur Ambulando. Eller: Kunsten å sette en fot foran den andre. Geddy Aniksdal og Lars Vik tar deltakerne med på en annerledes adventsvandring på Frydentopp i Porsgrunn, med start på Tørmo kapell

Tickets

Om forestillingen

Varighet
2 timer

SOLVITUR AMBULANDO er et prosjekt som i forbindelse med oppstarten og de første vandringene ble lagt til Porsgrunns bynære natur, men er satt sammen på en slik måte at det kan tilpasses ethvert geografisk område i skog og mark. Grenland Friteater ønsker å nå ut med prosjektet både i inn- og utland. I de første aktivitetsårene har vi gjennomført SOLVITUR AMBULANDO i hver av de fire årstider på Frydentopp i Porsgrunn.

I tillegg hadde vi en sommervandring på Hydrostranda i Bamble arrangert av Bamble Kommune og Bamble Turlag, og vi har også gjennomført en vandring i Beograd.

Vi knytter til oss ulike medarbeidere til de ulike vandringene

SOLVITUR AMBULANDO er skapt av Geddy Aniksdal og Lars Vik. 

Ut mot havet, inn i skogen, Hydrostranda august 2023 

PDs omtale 

Adventsvendring ble spilt 7, 8 og 9 desember 2023

Bli med på en annerledes Solvitur Ambulando-opplevelse med Geddy Aniksdal og Lars Vik.  Dette er en nylaga adventsvandring som starter ved Tørmo kapell og fortsetter langs en lyslagt løype i området rundt Frydentopp.  Underveis får publikum stifte bekjentskap med en gjeng falne engler, Guttorm Guttormsens fløytespill i skogen, en svingende Kåre Virud i samspill med Geddy og et særdeles rustent englekor. Samt andre overraskelser.  Midtveis vil det bli servert lussekatter og varm drikke rundt bålet. Der det tennes lys, tennes det håp.

Ide og vandreledere: Lars Vik og Geddy Aniksdal

Medvirkende: Kåre Virud, Guttorm Guttormsen, Shirley Paucara (Peru), og hele Grenland Friteaters faste ensemble.

Kostymer: Guro Dale

Produsent: Hans Petter Eliassen

Foto: Hans Petter Eliassen

Varighet: ca 1, 5 til 2 timer

Start/mål ved parkeringen til Tørmo kapell

Husk klær etter vær! 

Les PDs artikkel her