Content not translated?
Try autotranslate
NYHETER

T.I.T.S. Urpremiere 16 februar!

Vi har gleden av å ha T.I.T.S. på residesn hos oss for andre gang. Første gang hadde de premiere på Badman under Vinterscenen 2020. “DAVE AND GOLLY” er et stykke om virtuell ensomhet av Serge Ernandez & T.I.T.S. 

Read more

Karawane: Labyrint

24 febr. på Friteatret. Anette Röde Hagnell og Chris Erichsens scenekunstprosjekt «Labyrint» er blitt et mørkt men bærekraftig kunstprosjekt i postcovidtid. Labyrinten som bilde av verden (TA, 6 på terningen!)

Read more

Herøya 1943 settes opp igjen!

Mer enn 4000 mennesker så forestillingen under PIT ’22. Nå kommer den tilbake til PIT ’23; spilles 6.-16.juni, billetter i salg nå! Tekst og regi. Tor Arne Ursin

Read more

Scene! Art på Ælvespeilet

11 mars kan du se denne perlen av en forestilling, produsert av Sagliocco Ensemble i samarbeid med Grenland Friteater. Med fineste Guandaline Sagliocco i rollen som Sarah Bonnard, som har kjøpt en forestilling på internett, som hun skal spille for første gang for publikum! For alle fra 7 år og oppover.

Read more

Georg Johannesen kveld

I fjor utkom en biografi om Georg Johannesen. 28 mars får vi besøk av forfatteren Alfred Fidjestøl, og vi framfører utdrag fra “Ingen doctor for dei daude” . Mer info kommer

Read more

Gi meg en klovn mens jeg lever

29 mars på Kafé K i Porsgrunn. Dyktige Gunn Inger Aareskjold byr har skrevet en antiflink, fandenivoldsk fortelling, fylt med galskap og skeive tanker om en sykdom som de fleste har et forhold til. På scenen bobler hun over av livskraft.

Read more

Bikuben på turné

I nært og sprell levende samspill med barna dikter Lars Vik fram en fengslende historie om en bonde og biene hans. Bikuben er på turné for DKS i Agder i mars 2023.

Read more

Plan 9 from outer space

Heiki Riipinen har regi på en immersiv horror/science-fiction/elektronika-musikal, fritt etter verdens verste film. På Olso Nye Teater, med bl.a. Geddy Aniksdal. En coproduksjon med Grenland Friteater.

Read more

Underskogen

19 jan. står 13 unge forfattere fra forfatterstudiet i Bø på Friteatrets scene, hvor de fremfører egne, rykende ferske tekster. Hør alt fra lyrikk, knekkprosa, romanutdrag, korttekster m.m.

Read more

Grenland Friteater in 2 minutes and 14 seconds