Content not translated?
Try autotranslate

Vil du ha nyhetsbrev fra oss? Meld deg på HER

Herøya 1943 settes opp igjen!

Mer enn 4000 mennesker så forestillingen under PIT ’22. Nå kommer den tilbake til PIT ’23; spilles 6.-16.juni

NYHETER

Leonora Carrington forestilling på PIT!

Double Edge Theatre fra USA kommer til PIT 9 og 10 juni. Leonora Carringtons kunst og liv, og hennes forhold til filmskaperen Alejandro Jodorowsky, er utgangspunktet for denne surrealistiske forestillingen.

Read more

Gi meg en klovn mens jeg lever

29 mars på Kafé K i Porsgrunn. Dyktige Gunn Inger Aareskjold byr har skrevet en antiflink, fandenivoldsk fortelling, fylt med galskap og skeive tanker om en sykdom som de fleste har et forhold til. På scenen bobler hun over av livskraft.

Read more

HÅP med Tilja Teatret

Grenland Friteater har gjennom flere år samarbeidet med Crux Tilja oppfølgingssenter, der Geddy Aniksdal jobber med å regissere konserter og forestillinger. Spilles i mars, april, juni.

Read more

Plan 9 from outer space

Heiki Riipinen har regi på en immersiv horror/science-fiction/elektronika-musikal, fritt etter verdens verste film. Premiere 27 april på Oslo Nye Teater, med bl.a. Geddy Aniksdal. En coproduksjon med Grenland Friteater.

Read more

Foredrag om Herøya 1943

I dette foredraget legger forfatter og regissør Tor Arne Ursin fram tanker og oppdagelser fra arbeidet med manuset til forestillingen Herøya 1943, som hadde premiere i juni 22 og spilles igjen i juni 23. Menstad 24 april og Friteatret 8 mai!

Read more

Fugletinget med Tilja Teatret

Lars Vik har skrevet en ny tekst til teatergruppa ved Crux Tilja. Spilles i bakgården på Friteatret 10 – 12 mai, ved det store treet Regi: Geddy Aniksdal, masker: Maria Løkken

Read more

Å være død er for lettvint

I fjor utkom en biografi om den hardtslående forfatteren Georg Johannesen. Grenland Friteater har siden 1995 produsert flere forestillinger med hans tekster. 28 mars får vi besøk av forfatteren Alfred Fidjestøl, og Harald Berntsen, Amund Børdahl, Finn Kikut m.fl, og vi framfører utdrag fra “Ingen doktor for dei daude”

Read more

DUS-den unge scenen

Ny dramatikk for ungdom – spilt av ungdom. 17-18 mars arrangeres det DUS på Grenland Friteater. Her møtes 5 ungdomsteater-grupper fra Telemark Vestfold for å vise frem selvvalgte teaterstykker.

Read more

Bikuben på turné

I nært og sprell levende samspill med barna dikter Lars Vik fram en fengslende historie om en bonde og biene hans. Bikuben er på turné for DKS i Agder i mars 2023.

Read more

Grenland Friteater på 2 minutter og 14 sekunder!