Content not translated?
Try autotranslate

For english, please use the suggested auto translate. It is almost ok 🙂

En Sommernattsdrøm

Grenland Friteaters nye storsatsning under PIT
Spilles 30.5 til 8.6 2024


Read more
NYHETER

Foredrag om publikum

Geddy Aniksdal holdt et foredrag om publikumsutvikling på porselensseminaret ” Høy på Strå ” mandag 12.februar på Porselensmuseet . Du kan lese hele foredraget her

Read more

Vinterscenen 2024

Festivalen gikk av stabelen 8 – 11 februar, med forestillinger, arbeidsvisninger, slam og DJ, samtaler og forum, mat og masse fine publikummere og artister! Se hele programmet her

Read more

2023 ble et godt år for GF

Vi hadde i alt 7 premièrer og viste 406 forestillinger for et publikum på 39 600 mennesker. Mange turnéer i inn-og utland, 3 festivaler (Den Unge Scene, Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival, Oktopuss barneteater festival), residenser i Teaterparken, pedagogiske prosjekter m.m.

Read more

Vil du hjelpe oss?

PIT ønsker seg en julegave! Vi ønsker oss DEG som frivillig under Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival i juni 24!. Vi trenger alt fra sjåfører og riggere til hjelpere i gata. Vi søker også ivrige, engasjerte mennesker til ledige plasser i Hjelperstyret. Kom og ha det gøy med oss under PIT!

Read more

Gjensyn med Labyrint på Vinterscenen

Via po­etiske visualiseringer i sine nyskrevne tekster, går Anette Röde Hagnell inn i mørket. Vi dras med i en tanke­strøm framført med ekspressiv vokal, omsluttet av lydbildene og musikken til Chris Erichsen og Snorre Sjønøst Henriksen.

Read more

Urpremiere under Vinterscenen. Ibrahim Fazlic: Torvald

En maskulin mancave-monolog fra en middelaldrende mann i midtlivskrise, basert på karakteren Torvald fra Et dukkehjem plassert i nåtid. Om kveldene, når han er alene i sin villa, skrider han ned i sin kjellerstue og slipper løs sin mannlighet.

Read more

Grenland Friteater in 2 minutes and 14 seconds