Content not translated?
Try autotranslate

Stor Interesse for Herøya 1943

Over 70% av billettene solgt!

Shows

15. February - 18. April

Bikuben

På turnè våren 2020. I nært og sprell levende samspill med barna dikter Lars Vik fram en fengslende historie om en bonde – og biene hans. Publikum er altså med å bestemme innholdet i fortellingen.

Read more
21. March - 22. March

Nettopp Nora

Hvordan formidle noe om Nora til barnehagebarn? Vi har laget et humoristisk møte mellom en kakespisende og kreativ Ibsen som feirer sin fødselsdag, og Nora, […]

Read more
25. March - 15. April

Kjartan Fløgstad i samtale med Tor Arne Ursin

Turné i regi av Folkeakademiet. GF har gjennom årene hatt et tett samarbeid med Kjartan Fløgstad.

Read more
NYHETER

Til festival i Colombia

Skuespiller Geddy Aniksdal og regissør Tor Arne Ursin fra Grenland Friteater er invitert til å spille Flyktningens Sju Songar i Bogota i april. 

Read more

Vinterscenen ble en suksess!

Ca 50 kunstnere har satt hverandre stevne og delt arbeidet sitt med både publikum og kollegaer. To urpremierer med unge scenekunstgrupper som har hatt residens på Grenland Friteater.

Read more

Litteraturgarasjen om Vinterscenen

Grenland Frieteaters yngste festivalsatsing, Vinterscenen, er et modig arbeidsverksted og utstillingsvindu for en viktig og utsatt gruppe innenfor kunst- og kulturfeltet.

Read more

8 mars på Friteatret

Åpent hus, kunstnerisk rapport fra fotokunstneren Katharina Barbosa Blad, kviss, retro salg, amerikansk auksjon, mat, noe å drikke m.m. Hjarteleg velkommen!

Read more

Filmklubben: Las Sandinistas

fredag 6 mars kl. 19.00 på Grenland Friteater Regi: Jenny Murray Nicaragua/USA 2018, 97 min Aldersgrense 18 år pga servering Tekstet på engelsk Dette er […]

Read more

Stedsans i selskap med Aker Brygge og Nidarosdomen i ny kåring: 

Det velrenommerte tidsskriftet Byggekunst har laget en kanon for norsk landskapsarkitektur fra 1969 til 2019. For 2005 har fagjuryen valgt suksessen Stedsans.

Read more
TEATERPARKEN

ET SENTER FOR FRI SCENEKUNST

Teaterparken er Grenland Friteaters nye program for kompetansedeling. I perioden fra 2019 – 2021 skal Teaterparken drives som et prøveprosjekt.