Content not translated?
Try autotranslate

Oktopuss Festivalen

7 og 8 oktober inviterer Teater Avvik, ved Lars og Tobias Vik i samarbeid med Grenland Friteater til en munter teaterhelg for hele familien, med mange forestillinger på programmet.

Tickets

Om forestillingen

TEATER AVVIK, Telemarks nest minste teater, i full bredde.

Teater Avvik ble etablert i 2011 av Tobias og Lars Vik og har siden oppstarten utelukkende laget og turnert teater for barn og unge. På den første Oktopuss-festivalen spiller de samtlige  forestillinger de har på repertoaret.

Sirkusrommet vil være åpent mellom forestillingene hver dag; lørdag kl. 14.00 og søndag kl.14.00 og 16.00. Det er Linn Heiland som lærer barna å klovne og sjonglere. Gratis.

Les intervju med Lars Vik HEROKTOPUSSFESTIVALEN presenterer:

Lørdag 7.okt 

Kl 12.00-15.00  Teatercafeen er åpen med kaffe og ferske bakevarer 

kl 13.00 TATOVERINGEN. Muntert fortellerteater med Tobias Vik, en krakk og en mandolin. Passer for alle eventyrlystne over 4 år. (40 min.)

Billetter til Tatoveringen HER

Kl 14.00 Sirkusrommet: lær å sjonglere og klovne (gratis)

Kl 15.00 FRITJOF FOMLESEN. Lars Viks klassiske antihelt åpner sitt Hjelpeservice-kontor, det viser seg at han trenger hjelp – av publikum! Komikk og kløneri for hele familien. En coprod. med GF. (45 min.) 

Etter forestilling: visittkort og ballongdyr til alle.

Billetter til Fomlesen  HER

Søndag 8.okt 

Kl 12.00   Cafeen åpner. Kaffe og kaker mm

Kl 13.00 BIKUBEN. Lars Vik er mannen med bikuben, han nøster opp – sammen med publikum –  en snedig fortelling om et forunderlig liv. Bikuben er full av hemmeligheter. Fra fem år. (45 min) 

Etter forestillingen kan publikum studere Bikuben innvendig.  Og smake på honningen.

Billetter til Bikuben HER

Kl 14.00 Sirkusrommet: lær å sjonglere og klovne (gratis)

t  .

Kl 15.00 KLOVNEN KOKO. Toppenergisk klovneslappstikk i fri utfoldelse med Tobias Vik, se opp for latterdører på vidt gap og løse deler. (50 min)

Billetter til Klovnen Koko  HER

Kl 16.00  Sirkusrommet: lær å sjonglere og klovne (gratis)

Kl 17.00 BESTEVENNER – sjarmerende musikkteater om vennskap framført av to ustoppelige musikere, Tøddel og Tilde, spilt av Henrik B. Larsen og Tobias Vik. Musikk av Guttorm Guttormsen. Fra 5 år og oppover. En co-prod med GF. (40 min.)

Billetter til Bestevenner HER

Oktopuss er Støttet av Sparebankstiftelsen  DnB