Etter å ha jobbet med teater i 30 år, forlot Zoe Christiansen scenekunsten. For å komme tettere på naturen og i kontakt med årstidene, kastet hun seg ut i livet som gründer og dro til en avsidesliggende øy på Helgelandskysten der hun startet Norges første bedrift med fokus på tang som kulinarisk råvare
Nå har hun, i samarbeid med regissør Anne-Sophie Erichsen, laget en forestilling der disse to verdenene møtes. Publikum inviteres inn i hennes rom der hun tilbereder mat og deler minner, ville fortellinger fra en forunderlig reise, lukter, lyder, fellesskap og ikke minst: vi avslutter med å dele et måltid.
Meny:
Manus/skuespiller: Zoe Christiansen
Regi/ manuskonsulent: Anne-Sophie Erichsen
Lyddesign: Sven Erga
Illustrasjonsbilde: Alex Asensi
Foto fra forestillingen: Hans Petter Eliassen
En coproduksjon mellom Zoe Christiansen og Grenland Friteater
OBS! MATEN INNGÅR I BILLETTPRISEN!
Publikum får anledning til å smake på tangprodukter etter forestillingen, og kjøpe med seg noe dersom de ønsker det.
Premiere i Oslo “Hos Arne” 1 oktober 2024.