Content not translated?
Try autotranslate

AUDITION for fedre og barn 31 mai


Alle fedre med små barn og en drøm om rampelys, har nå en unik sjanse til å skinne under PIT-forestillingen «Verdas Søtaste Turist» onsdag 31 mai kl 17.00.

Vi jakter flere fedre med små poder på 2-4 år som kan bidra på en liten scene i vår hovedforestilling under PIT 13.-17. juni. Vi søker altså ingen mødre denne gangen, humrer Lars Vik, som både har regi og dramatisert stykket.

Audition

Allerede onsdag kveld blir det holdt audition i friteaterets lokaler i Huken, så småbarnsfedrene må bestemme seg superraskt.

– Vi trenger selvsagt også noen innbyttere som kan hoppe inn ved sykdom eller annet under forestillingene, så bare ta med poden og kom på audition. Dette er bare moro, sier Vik.

Eneste kravet han setter til barnet er at det må kunne gå, snakke litt og at fedrene har nogenlunde kustus på det.

Ett minutt i rampelys

– Far og barn skal på scenen ganske tidlig i den ca. to timer lange forestillingen over to akter, og de kan deretter velge om de vil se resten av stykket fra salen eller gå hjem.

Familieforestillingen «Verdas Søtaste Turist» har urpremiere i Ælvespeilet 13. juni.

– Da jeg leste barneboka til Rune Belsvik for noen år siden, falt jeg pladask for historien, og var ikke i tvil om at denne måtte dramatiseres og lages teater av, sier Vik.

– Det handler kort sagt om den lille bygda Bløygen med 13 innbyggere hvor ordfører sliter med å finne ut hvordan bli flere.

Dette er en artikkel fra PD, av Andreas Bjerløv Karlsen