Content not translated?
Try autotranslate

Double Edge Theatre til PIT


DET1The Grand parade (of the 20th Century)

Amerikanske Double Edge Theatre kommer til PITs jubiléumsfestival med The Grand Parade. Dette er et kompani vi i PIT har ønsket å vise vårt publikum lenge, og endelig får vi det til!

Double Edge Theatre har røtter tilbake til Grotowskis arbeid i Polen. Regissør Stacy Klein stiftet gruppen i USA i 1982 etter å ha vært elev av Grotowskis skuespiller Rena Mirecka i Wroclaw gjennom flere år.

Double Edge Theatres forestillinger er preget av en fysisk spillestil med sterkt visuelt preg, der bildene og handlingene, musikken og lydlandskapet forteller historien – helt uten tekst.

The Grand Parade tar de publikum med på en tour de force gjennom forrige århundre, i et visuelt landskap inspirert av Marc Chagall’s kaleidoskopiske billedverden. Gjennom bruk av teknikker fra det fysiske teatret, slapstick, sirkus, dans, musikk og multi-media fyller de scenen i både bredden og høyden.

Forestillingen tar oss med til mange av det forrige århundrets mest ikoniske øyeblikk, som månelandingen, Houdinis spektakulære stunts, mordet på Kennedy og Hitlers brutalisering av Europa.

The Grand Parade er historien om individuelle og kollektive erfaringer i et århundre som ga oss både sterk utvikling – og massiv destruksjon.

Ælvespeilet, store sal

16.juni kl. 18.30

17.juni kl. 19.00

Varighet: 1t 15m

kr. 360,-

Kjøp billett her