Content not translated?
Try autotranslate

Nettopp Nora

Hvordan formidle noe om Nora til barnehagebarn? Vi har laget et humoristisk møte mellom en kakespisende og Ibsen som feirer sin fødselsdag, og Nora, dukken som etterhvert ikke lenger vil være en dukke.

Billetter

Om forestillingen

Hvordan formidle noe om Nora til barnehagebarn? Vi har laget et humoristisk møte mellom en kakespisende og kreativ Ibsen som feirer sin fødselsdag, og Nora, dukken som etterhvert ikke lenger vil være en dukke. Her møter vi lerkefuglen, ekornet, og en ellevill “tarantella” dans. Nora blir mer og mer rampete, stjeler makroner fra hans bursdagskake, nekter å adlyde ordre, og skriver inn i hans manus at Nora går. Slik Suzannah, Ibsens hustru, gjorde. Det ender med at…. Nora går sin vei, og Ibsen blir verdensberømt!

En liten forestilling om Henrik Ibsen og Nora, laget på bestilling fra Helle Riis i Skien Kommune i forbindelse med feiring av Ibsens fødselsdag 20 mars 2013. Den er enkel å sette opp og kan spilles i alt fra barnehager til litt størrre scener.

Passer for alle fra 4 år og oppover!

Skuespillere: Kjersti Posti Høgli/Ingvild Hogstad og Carl Henrik Ekblom
Regi: Anne-Sophie Erichsen
Foto: Dag Jenssen

“Kjersti Postli Høgli og Carl Henrik Ekblom, henholdsvis Nora og Ibsen selv, viste oss en herlig, liten, og ikke minst, morsom, forestilling.”    – Underkultur

Video fra forestillinga her