Content not translated?
Try autotranslate

Alt dette er mitt

Anne-Sophie Erichsen har regi på Sagliocco Ensembles forestilling «Alt dette er mitt», en teatralsk omvisning i Telemark Museums utstilling «Alt dette er ditt». Med the one and only: Guandaline Sagliocco!

Om forestillingen

Spilles 4, 5, 6 og 8 oktober kl. 17.30 og 19.00. Billetter HER

En teatralsk omvisning i Telemark Museums utstilling “Alt dette er ditt”.

I “Alt dette er mitt” møter vi den entusiastiske, selverklærte kunsteksperten Jeanette (skuespiller Guandaline Sagliocco) som inviterer til en unik vandring i utstillingen “Alt dette er ditt”. Publikum vil få et informativt og vittig skråblikk på historiske
gjenstander, ispedd Jeanettes svært subjektive assosiasjoner og funderinger. Det blir det god underholdning av, men likevel er det kunnskap som formidles, og refleksjon rundt vår egen historie på Jeanettes humoristiske, filosofiske og naive vis. Vi kan lære vel så mye av en vimsete Jeanette som av en standardisert arkeolog eller kunsthistoriker.

Kunst kan formidles, men formidling er også kunst!

Forestillingen «Alt dette er mitt» er produsert av Sagliocco Ensemble AS og er fjerde del av SmartArt, et forestillingskonsept som tar scenekunsten ut av teatret og inn i kunstgallerier og muséer. SmartArt er et samarbeid mellom Guandaline Sagliocco og regissør Anne-Sophie Erichsen, med utgangspunkt i tidligere samarbeid som bl.a. suksessforestillingen Voff! Art. De tre første SmartArt ble gjennomført i Galleri Osebro i Porsgrunn våren 2021.