Content not translated?
Try autotranslate

Alt vi ikke sier

Mange av oss på Grenland Friteater skriver. Og vi har mange kolleger og venner som er tekstforfattere. Vi inviterer til en lun kveld på Friteatret der vi framfører noe du aldri har hørt før!

Billetter

  • Torsdag 4. November 2021
    19:00 / Friteatret,PorsgrunnKjøp

Om forestillingen

Tekstsalong på Friteatret 4 november  2021 kl. 19.00

Billetter: 200/ 100 kr (honnør, arbeidsledige, under 26 år)     

bestilles til wendy.aasland@grenlandfriteater.com eller ring 35 93 21 00

Ett knippe kjente og kjære kunstnere leser, hvisker, roper og synger egne blodferske tekster. Vi utlover en variert kveld på Friteatret med småbord, servering, lun stemning og trygg avstand. 

Her får publikum servert nye tekster, skrevet og framført av Geddy Aniksdal, Anne-Sophie Erichsen, Kjersti Posti Høgli, Lars Vik, Linn Grønland, Anette Rõde Hagnell, Gyrid Axe Øvsteng, Chris Erichsen, Gunn Inger Aareskjold, , Harald Dille, Marija Bliznac og Nina Ossavy.

Konferansier: Geddy Aniksdal 

Kvelden avsluttes med minikonsert med Ingrid Halle.

«Med sin klare, lyse og personlige stemme tar Halle oss med inn i sin egen verden. Hun skriver om og formidler de nære opplevelser og følelser og er av typen artist som jeg tror på. Det er ekte med andre ord.»
-Tor Hammerø

Vi forholder oss til kommunens regler om smittevern. Derfor har vi færre plasser på Friteatret enn normalt og du må booke plass på forhånd. For mere info ring tf. 35932100