Content not translated?
Try autotranslate

Astrid Mæland  WORKSPACE Urpremiere

Det skulle vært urpremiere på hennes soloforestilling under Vinterscenen, men den ble avlyst på grunn av sykdom. Nå skjer det 24 mars!

Billetter

Om forestillingen

Soloforestilling av og med Astrid Mæland. 

Med utgangspunkt i de utallige stereotypiske fremstillingene av kvinneskikkelsen i litteraturen har Mæland laget en solo som bruker humor, koreografi, et samtale-format og improvisasjon.

Hun tar med seg publikum inn i et uferdig rom der hun deler tanker og erfaringer. Scenen er hennes arbeidsrom, en egen verden. Hvorfor har ikke kvinner større påvirkning på og anerkjennelse i litteratur og kunst? WORKSPACE er en hyllest til kunstverdenens kvinner. La oss alle ta mer plass, i alle slags rom. 

Musikk: Daniiel Filipe  

Foto: Aleksander Naug

Astrid Mæland er en ung, spennende stemme i skjæringspunktet teater og dans! Hun har en bachelorgrad i moderne og samtidsdans fra Fakultet for utøvende kunstfag ved Universitetet i Stavanger. Hun har etter endt utdanning jobbet som utøvende danser, koreograf og pedagog. Bl a i kunstnergruppen VÅKEN, som er et tverrkunstnerisk samarbeid sammen med en annen danser og en musiker. Mæland bruker skuespill, improvisasjon og stemmebruk i sitt kreative arbeid.  

Varighet 60 min. 

Astrid Mæland har  residensopphold hos Grenland Friteater/ Teaterparken vinteren 2022.     

Støttet av Porsgrunn Kommune.