Content not translated?
Try autotranslate

Bråta

BRÅTA – en svingende bluesical Det er ikke nødvendigvis søppel selv om noen har kasta det! Både skrot og folk kan ha godt av å […]

Om forestillingen

20100609_braata_0290BRÅTA
– en svingende bluesical
Det er ikke nødvendigvis søppel selv om noen har kasta det!
Både skrot og folk kan ha godt av å få en sjanse til. Selv om en har fått hard medfart og noen riper i lakken undervegs betyr ikke det at en ikke er brukandes.  BRÅTA er en splitt ny forestilling fra Grenland Friteater der publikum møter en herlig, loslitt gjeng full av fandenivoldskhet, besk humor og rå blues. BRÅTA er en ekte grenlandsfortelling som jakter på lattermusklene – og ettertanken.Samtlige skuespillere fra Grenland Friteaters ensemble blir å se på den nye scenen i Norrønabygget sammen med gjesteartister og et hardtsvingende band frontet av Mr Telemarksblues himself Kåre Virud. BRÅTA er skrivd og holdt i tømme av Lars Vik, Guttorm Guttormsen har konspirert musikken. Et blått skråblikk på velferdssamfunnet.
 
 
Se bilder fra forestillingen her.
 
Tekst og regi: Lars Vik
Komponist og musikalsk ansv.: Guttorm Guttormsen
Bandet: Guttorm Guttormsen (sax/fløyte), Kåre Virud (gitar/vokal), Leif Winther (bassax/vokal), Espen Gundersen (div. tangenter/trekkspill) og Stig Sjøstrøm (svært ymse perkusjon).
Skuespillere: Geddy Aniksdal, Malin Bratlie, Olav Hanto, Anne-Sophie Erichsen, Catrine Hovland, Stian Sandersen, Lena Barth Årstad og Joakim Dan Jørgensen.
Scenografi: Kjersti Posti Høgli
Rekvisitter/kostyme: Guro Dale
Teknikk: Agnar Ribe, Lars Løberg
Produksjonsleder: Jonas B. Olsen
Produsent: Hans Petter Eliassen
 
Premiére: Porsgrunn, 17.juni 2010
 
Spilt 20 ganger under PIT 2010 og 2011.