Content not translated?
Try autotranslate

Tett på Tilja Teatret

Vinterscenen presenterer stolt den uredde gjengen i Tiljateatret, som har premiere på oppsetningen «Tett på Tiljateatret», en tankevekkende musikalsk fortelling av sjølbiografisk karakter. Kunstnerisk ansvarlig er Geddy Aniksdal.

Billetter

Om forestillingen

Tiljateatret ble etablert i Skien i 2017 som et oppfølgingstilbud. En av hovedtankene bak Tiljateatret har vært å bruke teaterfaget som metode for rehabilitering, noe som har vist seg å fungere utmerket. Grenland Friteater har siden 2019 jobbet tett med ensemblet på produksjonene «Håp», «Mirakelet i rønna» og «Fugletinget».   

Stiftelsen CRUX oppfølgingssenter er en landsomfattende diakonal ideell stiftelse som tilbyr tjenester innen helse- og sosialfeltet i Norge, gjennom å avdekke hjelpebehov i befolkningen, og bidra med konkrete tiltak for å bedre livskvaliteten for mennesker som trenger det. Virksomheten driver non-profit med psykisk helsevern, rus- og avhengighetsbehandling med bl a arbeidstrening etter endt soning eller behandling. Slagordet er «Det finnes alltid muligheter». 

————————————————————————————————————

Lunsj kan kjøpes for en rimelig penge på Kirkens Bymisjon etter forestillingen.

Varighet ca 35 min.