Content not translated?
Try autotranslate

Dunderfot & frk. Sky

Vi har laget en særdeles leken og utadvendt forestilling for de yngste inne. Dunderfot og frk Sky inneholder frodig sang og spretne gags, regler og akrobatiske […]

Om forestillingen

VisBildeRammeVi har laget en særdeles leken og utadvendt forestilling for de yngste inne. Dunderfot og frk Sky inneholder frodig sang og spretne gags, regler og akrobatiske krumspring. Og en vilter hund. Forestillingen, som er skrevet på rim, hadde urpremiere i Skien januar 07, og er siden spilt over hundre ganger på Østlandet – og på Barnas Festspill i Harstad.

Leken og alvoret Humor, språklek og reelt samspill med publikum står sentralt i dette humørfylte teatershowet med to unge talentfulle skuespillere: Maria Løkken og Tobias Vik.

Dunderfot og frøken Sky
Dunderfot er artist. Og stor. Veldig stor. Frøken Sky er sky. Veldig sky. De to er gode venner og opptrer med et show. Et flott show. Veldig flott. Men så begynner frøken Sky å ødelegge og da blir Dunderfot sint. Veldig sint. Og dermed blir de uvenner. Dumt, syns Dunderfot. Veldig dumt, syns frøken Sky. Men til slutt greier de å bli venner igjen. Og det er fint, det synes begge to. Veldig fint.

Målgruppe og innhold: Forestillingen egner seg spesielt godt for dem mellom 4 og 7 år (Godkjent av Scenekunstbruket). De yngste engasjeres i såvel de fysiske ablegøyene som i den språklige leken. Dessuten engasjeres de raskt i problematikken vennskap -uvennskap. Hvordan blir man venner igjen?

Dunderfot og frk Sky er meget tilpasningsdyktige. Forestillingen kan spilles i klasseværelser, biblioteker eller i barnehager. Er det et stort publikum (over 60), bør små gymsaler eller forsamlingslokaler benyttes. Nærhet til publikum er helt avgjørende for utøverne. Etter forestillingen får barna studere teaterutstyret og treffe de medvirkende.

Regi: Lars Vik

Med: Maria Løkken og Tobias Vik

Premiére: Porsgrunn, 22.november 2006