Content not translated?
Try autotranslate

Fri & Frank

Frank, kanskje ikke verdens mest vellykka gateselger, råker en dag kraftig uklar med gatemusikanten Fri. Og Franks ivrige salgsmetoder og støyende musikk går dårlig overens […]

Om forestillingen

fri&frank_01Frank, kanskje ikke verdens mest vellykka gateselger, råker en dag kraftig uklar med gatemusikanten Fri.

Og Franks ivrige salgsmetoder og støyende musikk går dårlig overens med Fri’s sorgmuntre trekkspill. Må én av dem ut i skyggen eller er det plass til begge i sola? En historie om trillebagger og vennskap.

FRI & FRANK føyer seg pent inn i vår populære serie av upedagogiske og viltre ”barneforestillinger” inspirert av klassisk stumfilm. Det handles mer enn det snakkes, det lekes mer enn det belæres.

Stilen er en uslåelig blanding av halsbrekkende gags, sprelsk slapstick og underfundig humor. Gjennom en rekke produksjoner (Sjakk & Ludo, Fritjof Fomlesen og brødrene Konk, Tartin og Toto m.v.) over en tyveårsperiode har Grenland Friteater opparbeidet en erfaring med oppsøkende teater for barn som er unik i norsk sammenheng.

Nina Ossavy Mathisen og Anders Restad, andre generasjon skuespillere fra Grenland Friteater, spiller Fri og Frank – et makeløst umake par.

Forestillingen leveres med teatrets velkjente varemerke: Lattergaranti.

FRI & FRANK passer for barn fra fire år og oppover, kan spilles både ute- og innendørs. Gjerne i barnehager og på biblioteker. Vi medbringer alt nødvendig teknisk utstyr. Varighet kan varieres mellom 30 – 45 min, m.a.o. tilpasses spillesituasjonen.

Premiere : Haugesund, 14.april 1997 

FRI: Nina Ossavy Mathisen
FRANK: Anders Restad
REGI: Geddy Aniksdal