Content not translated?
Try autotranslate

Gi meg en klovn mens jeg lever

Gunn Inger har skrevet en antiflink, fandenivoldsk fortelling, fylt med galskap og skeive tanker om en sykdom som de fleste har et forhold til.På scenen bobler hun over av livskraft.

Billetter

 • Onsdag 4. September 2024
  19:30 / Montebellosenteret,Lukket arrInfo
 • Mandag 16. September 2024
  18:30 / Skjeberg,RådhusetInfo
 • Søndag 22. September 2024
  18:00 / NF Kino Vika,OsloKjøp
 • Onsdag 25. September 2024
  18:00 / Vardesenteret,StavangerInfo
 • Tirsdag 8. Oktober 2024
  18:00 / Ekholt Kirke,MossInfo
 • Torsdag 14. November 2024
  18:00 / Ullensvang,mer info kommerInfo
 • Fredag 15. November 2024
  18:00 / Bergen,mer info kommerInfo

Om forestillingen

Gunn Inger Aareskjold – Gi meg en klovn mens jeg lever

Se teaser av forestillingen HER

– Denne bør alle få med seg. Hun var suveren! – Publikum Ælvespeilet

Gunn Inger har skrevet en antiflink, fandenivoldsk fortelling, fylt med galskap og skeive tanker om en sykdom som de fleste har et forhold til.På scenen bobler hun over av livskraft. Med stor selvironi og glimt i øyet lirer hun av seg treffende betraktninger, som er dypt inspirerende for publikum, uansett hva man står i. Som én publikummer sier: ”Denne forestillingen burde vært på blå resept!” Hun forteller levende om sin tid som pasient, saftige og rampete historier som også er såre og vonde.

”Da det sto på var det ikke til å holde ut. I ettertid, derimot, ser jeg at jeg sitter på en gullgruve av morsomme historier. Jeg har ledd mye av meg selv og nå ønsker jeg at andre skal le av og med meg også.”

Under den humoristiske overflaten ligger det et øredøvende skrik, en umulig smerte og et dypt alvor. Dette er også en fortelling om å endres gjennom sorg, der sykdommens erfaringer gir ny kraft og sterkere vilje til å leve et godt liv, og til å finne kreative løsninger for å takle det umulige.

Gunn Inger er utdannet musikalartist og dramalærer, og har jobbet som forteller i 20 år. Dette er første gang hun forteller en selvopplevd historie.

Av og med Gunn Inger Aareskjold

Regikonsulent: Anne-Sophie Erichsen
Manuskonsulent: Morten Harry Olsen
Foto: Hans Petter Eliassen

Tilbakemeldinger fra publikum:

“Dette var en fin opplevelse! Modig, morsom og bevegende forestilling. Håper den får et langt liv, og at mange får sett den.” – Publikum Ælvespeilet

“Fortellingen var både humoristisk, rå, sår og fandenivoldsk. Den traff meg rett i magen.” – Kursdeltaker Montebellosenteret

“Så rørende, så sterkt, så fantastisk bra! Og ikke minst: så morsomt.” – Publikum Vinterscenen

Co produsert av Grenland Friteater. Støttet av Teaterparken – Grenland Friteaters kompetansesenter for fri scenekunst og og Folkeakademiet TeVeBu