Content not translated?
Try autotranslate

Utstillinger/ performance

Utstillinger og performance under festivalen!
Foto: Linda Kolstø

Om forestillingen

Linda Kolstø:

FABrique  

Fotoutstilling 

Linda Kolstø, fotograf, er opprinnelig fra Karmøy og har bodd i Telemark snart 20 år.

“Jeg ønsker å formidle det vakre jeg ser enten i form av utsnitt, eller som oversiktsbilder av det monumentale tilsnittet industrien gir i et landskap. Da jeg flyttet til Herøya var jeg veldig fornøyd med utsikten jeg fikk av Hydro, nå bor jeg på Grønli og heldigvis kan jeg fortsatt se fakkelen brenne. Når man først skal bo i nærheten av fabrikker, så er det like greit å se for seg det filmatiske og fine ved det hele.»

Linda Kolstø, fotograf og kulturarbeider, opprinnelig fra Karmøy og har bodd i Telemark i snart 20 år. Hun debuterte på Telemarksutstillingen 2020. Siden 2017 har Linda fotografert for Høstpunkt-festivalen i Skien. Hun har hatt en separatutstilling på galleri POP i Langesund (vann&ved) og i Prosjektrommet til Porsgrunn kunstforening under Greenlightdistrict (Rettargang), gruppeutstilling på Vårpunkt (Skogen vår), og en utstilling med Gruppe 164 i Porsgrunn.

Foto illustrasjonsbilde: Linda Kolstø

Unni Spakmo

Min Personalia, Performance 

Tekst leses av Gunn Inger Aareskjold 

Unni Spakmo er billedkunstner, hun bor og arbeider i Porsgrunn, hvor hun er med i et atelierfellesskap. Primært arbeider hun med det ekspressive maleriet. Men eksperimentere også med installasjoner.  Spakmo har et lekent forhold til sine arbeider, med et skeivt blikk for situasjoner og erfaringer. Minner og alderdom er et gjennomgangstema i arbeidene hennes.  

Spakmo har hatt flere utstillinger rundt i Norge og i Berlin.  

Performancen vises på Friteatret i forkant av punkkonserten med Muovipussi lørdag kveld! 

Direct Action Theatre (DAT) og T.I.T.S. performance group  

Ælvespeilet prosjektrommet 

I forbindelse med projektet Serve and Protect stiller DAT /  T.I.T.S. ut bilder, video og lager performance under festivalen.  

I samarbeide med Porsgrunn kunstforening.