Content not translated?
Try autotranslate

Grenland Friteater reiser til Spania!

Grenland Friteater ved Geddy Aniksdal, aspiranten Marija Bliznac og tidligere daglig leder Grethe Knudsen reiser denne uka til Teatro Residuis tredje internasjonale teatermøte for kvinner i scenekunstfeltet med tittelen tittelen «Tradición, Transmisión, Transgresión».

Møtet foregår i den lille byen Ayllon, ca. to timer nord fra Madrid. Det har fokus på bærekraftig og miljøvennlig scenekunst, og er tilkoblet Magdalena Prosjektet, som er et nettverk for kvinner innen scenekunstfeltet der Grenland Friteater har vært medlem i mange tiår.

Geddy Aniksdal er invitert til å spille solo-forestillingen «Mitt Liv Som Mann» på spansk og til å holde kurs. Hun skal også være med og regissere avslutningsforestillingen på plazaen i byen der organisasjoner og lokalbefolkningen deltar. 

Marija Bliznac og Grethe Knudsen reiser ved hjelp av midler fra Kulturdepartemenget og Danse og Teatersentrum. Målet med deltakelsen på dette møtet er å styrke Friteatrets kobling til teatergrupper i spansktalende land, samt å lære opp en ny produsent i turnerutiner.

Bildet er fra forestillingen “Mitt Liv Som Mann”