Content not translated?
Try autotranslate

Herøya 1943 blir utsatt til 2021


Forestillinga spilles 3 – 18 juni 2021. Billetter kjøper du HER

Alle som har kjøpt billetter blir kontaktet av Ælvespeilet med tilbud om ny billett til 2021, eller refusjon.

30 mars 2020. På grunn av Korona-epidemien må vi dessverre utsette oppsetningen av Herøya 1943 til 2021. Vi ber om forståelse for dette og håper at publikum som har kjøpt billetter vil følge med oss til neste år også. Vi er svært lei oss for å måtte utsette, men vi velger å se framover og gleder oss til neste år allerede. Med enda et år til forberedelser, så kan jo resultatet bare bli bedre.

Det har vært enestående stor interesse for forestillingen. Ikke minst de siste ukene har det rent inn med meldinger fra folk som har interessante opplysninger og historier å fortelle om bombingen av Herøya i 1943. Vi har ikke hatt tid til å svare ordentlig på alle henvendelsene, men nå får vi det – selv om vi nok må vente en stund med å oppsøke folk og slå av en prat ansikt til ansikt. Men det ser vi fram til.

Da Korona-krisen slo inn sto vi klare til å gå i gang med de praktiske prøvene og andre forberedelser til forestillingen. De siste par ukene har vi brukt på å gi beskjed til de mange som er involvert, stenge ned teatret og forberede oss på å legge nye planer for virksomheten for inneværende år. Det må vi få lov til å komme tilbake til.