Content not translated?
Try autotranslate

Kjære alle gode teatervenner.

Tida flyr og nå ligger en ny julehøytid like foran oss.  I året etter en krevende periode med pandemi, har vi fått nye utfordringer med både krig og dyrtid. En verden vi må møte med vennskap, samhold og nestekjærlighet.

Grenland Friteater ønsker alle, nær og fjern, en god adventstid og en fredfull julefeiring. I den tiden vi går inn i nå er det passende å minne om å ta vare på hverandre, og sende en vennlig tanke til de av oss som ikke har så mange rundt seg. Vi vil også få sende en tanke til våre kolleger og venner i teaterverdenen, både i innland og utland som møter tøffe utfordringer i denne tiden. Vi håper at 2023 blir et år med positivt fortegn.

Grenland Friteater er godt i gang med å planlegge neste år. Det blir gjenopptakelse av vår store utendørsforestilling Herøya 1943,  gjestespill og residenser på Friteatret, flere utenlandsturneer, og ikke minst en ny storslått teaterfestival – PIT! Vi gleder oss til å treffe dere alle – vårt trofaste publikum; i teatersalen, i festivalgata – eller på nærmeste gatehjørne.

Julehilsen

fra alle oss på 

Grenland Friteater