Content not translated?
Try autotranslate

KURS I SLAMPOESI

Er du nysgjerrig på muntlig poesi? 

Bor det en poet i deg?  

 Vi tilbyr Slam! poesi kurs og workshop, som kan tilpasses alle aldre!  

 Vår egen huspoet – Marija Bliznac, norgesmester i slampoesi 2023, tar dere med på en reise innen ord, rytme, lyrikk og poesi. Og som Marija sier: slam! kan skrives om alt og ingenting. Alt kan være tema i et muntlig dikt. Den viktigste ingrediensen for å koke opp et dikt og en framføring er – DEG.  

 Skriv! Engasjer! Framfør! er et kurs hvor vi tar for oss alle stegene av muntlig poesi. Først skriver vi, så redigerer vi, så framfører vi!  Kan bookes som et heldagskurs eller over flere samlinger. For små eller større grupper (opp til 10 stk). Vi tar det hos oss på teatret, eller vi reiser til der du er. Individuell kursing er også mulig. Ved en større gruppe tar vi inn en til kursholder til Framfør! delen av kurset, skuespiller Joakim Dan Jørgensen.  

 Slam! poesi er et intenst kunstnerisk utrykk i kortformat, som beveger seg mellom dikt, rap og standup, og passer for alle. Det passer også til alle anledninger! Kanskje du vil imponere på en bryllupsfest, eller gi kjæresten din en gave fra det poetiske universet? Eller du vil gjøre noe gøy med dine ansatte, mens de samtidig blir tryggere på seg selv på en scene? Eller du vil rett og slett være slam poet? Da er Slam! poesi workshop noe for deg.  

 

Ved interesse ta kontakt med oss på marija.bliznac@grenlandfriteater.com eller ring på 40572682.