Content not translated?
Try autotranslate

Ledig stilling som teatertekniker


Har du lyst til å komme til Porsgrunn og jobbe med en fin og kreativ gjeng som opererer både lokalt, nasjonalt og internasjonalt? Vi ser etter en person som kan delta i planlegging, organisering og framdrift av teatrets produksjoner. Vi ønsker at du skal ha  ansvar for teatertekniske fasiliteter knyttet til prøve- og spillelokaler teatret til enhver tid drifter, inkludert verksteder og lagre. Du skal også ha ansvar for vedlikehold av teaterteknisk utstyr.

Vi søker en teatertekniker med et stort spekter av kvalifikasjoner. Vi søker deg som ønsker å jobbe i team i et kreativt miljø.

Vi ser etter deg som har:

  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper
  • Interesse av å være med å utvikle scenekunsten
  • Teaterteknisk kompetanse og turné-erfaring er en fordel

Du bør være strukturert, resultatorientert og ha evne til å jobbe selvstendig i perioder.

Tiltredelse fra 3. januar 2022 eller etter nærmere avtale. Lønn etter avtale og ansiennitet.

Søknad sendes til tau@grenlandfriteater.com innen 14. november 2021.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Tor Arne Ursin tlf 900 85 696.

Grenland Friteater er Norges eldste frie scenekunstgruppe. Teatret ble startet i 1976 og har spilt i mer enn 40 land over hele verden. Teatret har sin base på Friteatret i Porsgrunn. Her planlegger og lager vi produksjoner, både innenfor gruppa og i samarbeid med andre. Produksjonene varierer fra lette internasjonale turnéforestillinger til store utendørs stedbundne (site-specific) produksjoner. Grenland Friteater arrangerer også Norges største årlige scenekunstfestival – Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival (PIT) hvert år i juni og Vinterscenen annet hvert år i februar. Vi står også bak det tverrkunstneriske byutviklingsprosjektet Stedsans.