Content not translated?
Try autotranslate

Mandig på Menstad Bydelshus


Geddy Aniksdals muntre, selvbiografiske vandring tilbake til oppvekst i arbeiderklassen på Årdalstangen, til arbeidsliv på syfabrikk i Bergen, så til Oslo med mer skolegang, gateteater og kvinnekamp. Hele tiden med sang, spill og underholdning i bagasjen. Så blir teater til lønna arbeid i Porsgrunn, og arbeiderklassebakgrunn til arbeiderklassekarakterer på scenen, mannlige karakterer. Slik kan det også gå.

Hva har festa seg langs veien?  Veien inn i teatret, møter med andre gjort mulig gjennom teatret, viktigheten av å skape sitt eget rom. Viktigheten av å komme tilbake til det som hun en gang reiste ut for å finne.

På Grenland Friteater er Geddy Aniksdal skuespiller, men også regissør, pedagog og altmulig-arbeider. I 2005 tok hun initiativet til det tverrkunstneriske byprosjektet Stedsans, som hun siden har hatt det kunstneriske ansvaret for.

Mitt Liv som Mann hadde premiere på Cuba i 2008 og er siden spilt i Vietnam, Colombia, Danmark, Sverige, Peru, Chile, Brasil, India, Wales, Italia og i Norge.

Mitt liv som mann på Menstad Bydelshus onsdag 15. februar kl 19.00.

Pris 180,- kjøpes i døra.

Av og med: Geddy Aniksdal  

Konsulent: Lars Vik

Med tekster av Georg Johannesen, Kjartan Fløgstad, Erlend Loe og Geddy Aniksdal