Content not translated?
Try autotranslate

Om du så det jeg ser

Av Sara Karoline Steinmoen. Prøvevisning på Friteatret søndag 27 august kl 13.00

Dette er en forestilling om en liten jente som heter Léa. Hun er 11 år og er redd for nesten alt. Hun er redd for lus, hun er redd for Mathilde i B klassen, og hun er redd for å blande hvite og mørke klær sånn at alt blir grått. Men det hun er mest redd for er at noen finner ut av mamma’s hemmelighet. Det er veldig viktig at ingen får vite noe, for da må kanskje Lea flytte et helt annet sted, uten mamma. Det er det mamma sier, hvertfall.

Noen ganger glemmer Lea at mamma’s hemmelighet eksisterer, og det er i grunn veldig kult. Som den gangen da de puttet på falske tatoveringer på armene, eller da de dro på sommerfuglsafari. Men den kommer tilbake, den kommer alltid tilbake. Mamma kan bli til en hyene. Som i Løvenes konge. Når mamma blir hyene. Drar hun til jungelen sammen med de andre. Det er det eneste stedet hun kan få lov til å være akkurat den hun er .. det er det mamma sier, hvertfall.

Skuespiller Ingrid Alice Kolnes Aas
Skygge og figurfører: Sandrine Sagny
Lys designer: Louise Brinon
Regi og manusutvikler : Sara Karoline Steinmoen 

Dramaturgisk konsultasjon: Andrea Jervell

I februar hadde Sara Karoline Steinmoen og co. residens opphold hos oss hvor de jobbet med forestillingen Om du så det jeg ser. Flere skoleklasser fra Grønli skole kom på arbeidsvisning, og Sara tok tilbakemeldingene fra elevene med seg videre i prosessen. Nå kommer de tilbake med en ferdig forestilling – og den vises gratis på søndag hos oss på Friteatret. Aldersgrense: 11 år. Begrenset antall publikum.