Content not translated?
Try autotranslate

Porsgrunn Forteller

PORSGRUNN FORTELLER – 25 fortellinger om tanker og hendelser i en pandemisk tid.

Grenland Friteater samler innbyggere fra Porsgrunn til å fortelle sine historier rundt forskjellige temaer. Regissør Thomas Storm fra Nesodden er prosjektleder. 

Vi skriver 11. juni. Etter lang tid med svært begrenset omgang med andre mennesker, var det veldig fint og viktig å kunne være sammen igjen! Publikum ble invitert til å sette seg på en ledig stol ved siden av en forteller (på en meters avstand). Fortellingene var korte ca 5 minutter, slik at gjestene fikk anledning til å sirkulere og høre mange historier, og ta seg en kopp kaffe. 

«Vi ønsker et inkluderende samfunn – for alle. Og vi tror at ved å bli kjent med menneskene rundt oss, vil vi forbinde oss sterkere og mer selvfølgelig med dem. Den korteste veien til kjennskap om den andre, er i direkte menneskemøter hvor vi får anledning til å fortelle hverandre hvem vi er og hva vi kommer fra. Og fellesskapet kjenner vi konkret og spontant når vi opplever å være sammen om noe.»sier regissør Thomas Storm. 

Porsgrunn forteller er blitt fremført tre, i februar (Vinterscenen) og juni (PIT) 2018, begge ganger på biblioteket og 11.juni 2020 på Porsgrunn Bymuseum.

Foto over: Camilla Jensen

Foto under: Dag Jenssen