Content not translated?
Try autotranslate

Porsgrunn Forteller

PORSGRUNN FORTELLER – 25 fortellinger om tanker og hendelser i en pandemisk tid.

Porsgrunn Bymuseum, torsdag 11. juni, drop-inn kl 18 – 20.

Grenland Friteater samler innbyggere fra Porsgrunn til å fortelle sine historier på Porsgrunn Bymuseum! Gratis Inngang. Regissør Thomas Storm fra Nesodden er prosjektleder. 

Etter lang tid med svært begrenset omgang med andre mennesker, er det veldig fint og viktig å kunne være sammen igjen! Publikum blir invitert til å sette seg på en ledig stol ved siden av en forteller (på en meters avstand). Fortellingene er korte, 3-5 minutter, slik at gjestene får anledning til å sirkulere og høre mange historier, og ta seg en kopp kaffe. 

«Vi ønsker et inkluderende samfunn – for alle. Og vi tror at ved å bli kjent med menneskene rundt oss, vil vi forbinde oss sterkere og mer selvfølgelig med dem. Den korteste veien til kjennskap om den andre, er i direkte menneskemøter hvor vi får anledning til å fortelle hverandre hvem vi er og hva vi kommer fra. Og fellesskapet kjenner vi konkret og spontant når vi opplever å være sammen om noe.»sier regissør Thomas Storm. 

Porsgrunn forteller er blitt fremført to ganger tidligere, i februar (Vinterscenen) og juni (PIT) 2018, begge ganger på biblioteket. Se bilder og mere info her: http://www.lokalkraft.net/porsgrunn-forteller-1

Foto: Camilla Jensen