Content not translated?
Try autotranslate

“DAVE & GOLLY” URPREMIERE!

ARTIST IN RESIDENCE! Vi har gleden av å ha T.I.T.S. på residens-opphold hos oss for andre gang. De vant akkurat Ceny Thalie, tjekkiske Thalia prisen, for “Badman” som hade premiere hos oss i februar -20 på Vinterscenen. “DAVE AND GOLLY” er et stykke om virtuell ensomhet. Spilles på engelsk! Aldersgrense 16 år.

Billetter

Om forestillingen

16 og 17 februar på Friteatret!

I en verden hvor hvert skritt av våre liv er avhengig av algoritmenes vekst og spredning, møter du i “DAVE & GOLLY” et enkeltmenneske som befinner seg i dialog med hjemmekomponerte virtuelle karakterer. Han/hun/hen spør om teknologien hjelper oss med tilknytning i dybde og mening, i relasjoner med andre mennesker, og om den til og med kan hjelpe oss å finne vår “sanne kjærlighet”. 

Hva er denne vage følelsen? Hvilket tomrom er vi i? Hva er bak rattet i denne uendelige bergogdalbanen av følelser jeg lever i mitt online-liv?   

“DAVE & GOLLY” er en audiovisuell performance hvor T.I.T.S. setter opp et stykke skrevet av Serge Ernandez (FR/US). Det utforsker virkningen av sosiale medier, 24-timers nyhetssyklusen og internetts påvirkning av den menneskelige psyken i en hybrid soloforestilling. 

Anbefalt nedre aldersgrense: 16 år. 

Tekst: Serge Ernandez (FR/US)

Regi: Nela H. Kornetová (CZ/NO)

Utøver: Helena Araújo (BR/PT)

Video design: Jan Husták (CZ/NO) 

Lyddesign: Tobias Shaw Petersen (DK)

Foto: Hans Petter Eliassen 

Kunstnerisk og dramaturgisk assistanse: Geddy Aniksdal (NO) & Ana Rocha (PT)

Co-produsenter: Grenland Friteater/ Teaterparken, Studium Actoris, La MaMa Experimental Theatre Club

Støttet av: Norsk Kulturråd – Fri Scenekunst, Fond for Utøvende Kunstnere.