Content not translated?
Try autotranslate

Høstprogram 2023

Forestillinger
4. September 2024 - 11. September 2024

Fugletinget med Tilja Teatret

Lars Vik har skrevet en ny tekst til teatergruppa ved Crux Tilja. Spilles i bakgården på Friteatret 4 og 5 september, ved det store treet Regi: Geddy Aniksdal.

Les mer

Bjørg Vik kveld på Karjolen

En litterær festaften med variert program. Bokbad, kåseri, høytlesing, litteraturkviss med bokpremier, musikalske overraskelser og selvsagt; utdeling av Bjørg Vik-prisen 2023 ved Sparebanken Sør.

Les mer

Alt dette er mitt

Anne-Sophie Erichsen har regi på Sagliocco Ensembles forestilling «Alt dette er mitt», en teatralsk omvisning i Telemark Museums utstilling «Alt dette er ditt». Med the one and only: Guandaline Sagliocco!

Les mer

Oktopuss Festivalen

7 og 8 oktober inviterer Teater Avvik, ved Lars og Tobias Vik i samarbeid med Grenland Friteater til en munter teaterhelg for hele familien, med mange forestillinger på programmet.

Les mer

Sagliocco Ensemble: To Ord

Gjensyn med To Ord! Pressen skrev: Det er noe befriende fandenivoldsk og rett-på-sak med hovedpersonen i stykket. En slags Bonnie fra
«Bonnie and Clyde»  eller Winnie fra «Deilige dager»  av Beckett.

Les mer

Alt vi ikke sier 3

For tredje gang arrangerer vi Alt Vi Ikke Sier – Friteatrets egen tekstsalong! I år blir det vårt bidrag til Kulturnatten i Porsgrunn.
Vi utlover en variert kveld på Friteatret med småbord, servering og lun stemning.

Les mer

Teater Fabel: Og etterpå ble alt stille

Norske sjøfolk gjorde en uvurderlig innsats under 2. verdenskrig. Inger Merethe Johnsens far var en av dem. Behandlingen av krigsseilerne er en skamplett i etterkrigshistorien. Med Jan Ø. Wiig og Inger Merethe Johnsen, regi Sylvia Salvesen.

Les mer

Mirakelet i Rønna

Ny versjon av Juleevangeliet, skrevet av Lars Vik, regi Geddy Aniksdal. Med Tiljateatret fra Crux/Tilja

Les mer
21. August 2024 - 24. August 2024

Solvitur Ambulando 

Solvitur Ambulando. Eller: Kunsten å sette en fot foran den andre. Geddy Aniksdal og Lars Vik tar deltakerne med på en annerledes vandring i skog og mark

Les mer